Physio.me-fiókját bármikor törölheti, közvetlenül a személyes területéről.
A fiók törlésének menete
1. Lépjen a Beállítások menübe a Physio.me-profilján.
2. Görgessen a „Fiók törlése" szakaszhoz.
3. (Opcionális) A törlés megerősítése előtt megadhatja, miért szeretné törölni fiókját, ha kiválaszt egy lehetőséget a listából. Visszajelzése segít nekünk a fejlesztésben.
A törlés megerősítése előtt kérjük, vegye figyelembe:
– Az összes személyes adata és fiókadatai véglegesen törlésre kerülnek.
– Elveszíti a hozzáférést az összes páciense programjához és azok fejlődéséhez.
– A páciensek a programjaik lejárta után nem tudják folytatni azokat. A folyamatban lévő programok az ütemezett befejezési dátumig még teljesíthetők.
Ha bármilyen problémát tapasztal, vagy bármikor segítségre van szüksége, forduljon bizalommal az Ügyfélszolgálati csapathoz. Szívesen segítünk.